5D Facial Botox Effect

Gelaatslifting Botox effect 5D from Facial Provence Cosmetics

Een Botox effect zonder naalden. Dit allemaal door een gelaatsbehandeling  met verschillende professionele producten van hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten die worden aangebracht door een vernieuwende professionele techniek van lymfedrainage en massage van het gelaat, nek en decolleté. Hierbij krijgt u een onmiddellijk liftend effect van gans het gelaat en decolleté!

  • Vult fijne lijntjes en rimpels
  • Liftend effect met actie van de Provitamine A en Tensine Tarwe Eiwit
  • Stimuleert celvernieuwing
  • Vermindering van pigmentatie
  • Aanmaak van nieuwe collageen
  • Exfolieert dode cellen die voor een verouderde, droge en vale huid zorgen
  • Blijvend effect door een actieve samenwerking van Synergic Vegetable Complex, citroenzuur,Vitamine C en E

Provence Cosmetics is een innovatief cosmeticabedrijf uit de Provence in Zuid-Frankrijk dat heel wat opschudding veroorzaakt met hun vlaggenschipproducten en behandelingen  5D van Paris Anti-Aging Facial en Bioslimming Bodywrap. De integriteit van de producten staat voorop en Provence Cosmetics is trots op de hoge kwaliteit en het niveau van actieve ingrediënten die in haar producten worden gebruikt, zowel binnen hun thuiszorg als professionele producten. Ze stellen een nieuw concept voor van producten op basis van hoogwaardige actieve ingrediënten binnen hun producten, wat snelle resultaten oplevert die de meest technologisch geavanceerde behandelingen voor in salon- en thuiszorg voor klanten biedt.

Een klinische test werd uitgevoerd op 14 vrouwen om de werking van Provence cosmetische gezichtsbehandeling te evalueren. 96% van de door vrouwen gevonden rimpels lijkt met 57% te zijn afgenomen. 94% voelde de huid steviger en stralende. 100% dacht dat de huid een jeugdige uitstraling terugkreeg!

www.provencecosmetics.com/