Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Begeleid vermageren regio Brugge

Een fit, slank lichaam hebben en zelfzeker door het leven gaan: weinig mensen die daar ‘neen’ tegen zouden zeggen. Maar liefst 70% van de Belgen zegt te willen vermageren. Afvallen is echter geen eenvoudige opdracht. Zeker als je alles alleen moet doen, is de motivatie vaak zoek. Bij Instituut Sanas nabij Brugge word je bijgestaan in je weight loss journey door Sanne, een enthousiaste coach met heel wat deskundigheid die je kan ondersteunen op weg naar een strakker lichaam!

Vermageren, geen eenvoudige klus!

Er zijn heel wat mensen die graag een paar kilootjes kwijt willen. Vaak hebben mensen echter onvoldoende motivatie om de weg naar hun droomlichaam voort te zetten: een kortstondig dieet of paar bezoekjes aan de gym zullen weinig verandering met zich meebrengen. Wie écht fitter wil worden, gaat zijn of haar levensstijl deels moeten aanpassen. Het afslankproces is namelijk geen sprint maar een marathon

Als je er alleen voor staat kan vermageren een hele klus lijken. Je gaat jezelf écht niet overtuigen om naar de gym te gaan na een zware dag op het werk. Maar een klein duwtje in de rug kan een wereld van verschil maken. Daarom biedt Instituut Sanas coaching aan voor jouw afslankproces.

Samen met Sanne richting een strakker lichaam? Boek een intakegesprek en voor je het weet ben je binnen enkele maanden heel wat cm’s in de taille kwijt.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Coaching in het afslankproces

Een gezonde verandering in jouw levensstijl zorgt altijd voor positief effect op jouw lichaam en gemoedstoestand. Toch brengt het vaak ook een kortstondige moeilijke periode met zich mee: door je dagelijkse keuzes met betrekking tot etenswaren en vrijetijdsbesteding aan te passen, verlaat je de comfortzone die jouw lichaam gewend is. 

Denk bijvoorbeeld aan frieten omruilen voor een gezonde maaltijd of gaan sporten in plaats van een avondje Netflix. Op zulke momenten is de juiste keuze maken vaak een echte uitdaging die bergen motivatie vereist. 

Waar je die motivatie kan vinden? Bij afslankingscentrum Instituut Sanas! Wij helpen jou op weg met voedingsadvies over gezonde voeding ter ondersteuning van de behandeling, geven oefeningen mee die je kan doen en helpen jou al deze gezonde gewoontes behouden op lange termijn. Dat allemaal op een gezonde manier en met de juiste begeleiding.

Sanne kent heel wat tips & tricks om je stofwisseling te stimuleren, waardoor lokale vetophopingen en cellulite sneller verdwijnen. Ook jouw immuunsysteem profiteert van het gezonde voedingsplan opgesteld door Sanne: vitamine C, actieve opname van ijzer en antioxidanten zijn namelijk erg goed voor je algemene gezondheid.

Hoe kan een afslankingsspecialist helpen?

Er zijn verschillende manieren waarop een afslankingsspecialist je kan helpen. Allereerst is een goed doordacht plan om fitter te worden, waarin rekening werd gehouden met jouw levensstijl en persoonlijke voorkeuren, een must

Daarnaast zijn er een aantal andere hulpmiddelen zoals persoonlijk voedingsadvies, een bewegingsplan en zeer effectieve body treatments die jouw lichaam in no time fitter kunnen maken.

Vermageren door innovatieve behandelingen

Helaas helpt diëten en sporten niet altijd om bepaalde hardnekkige probleemzones aan te pakken. Gelukkig bestaan er vandaag enkele revolutionaire behandelingen die het lichaam kunnen helpen hardnekkige vetophopingen te verbranden

Het gaat hier niet om drastische ingrepen zoals liposuctie of andere vormen van plastische chirurgie: tegenwoordig kan je lokale vetophopingen op een niet-invasieve manier verwijderen. Geen herstelperiode, een behandeling van ongeveer zestig minuten én een aangenaam prijskaartje: zo makkelijk kan het dus zijn om overmatig vet weg te krijgen in probleemzones.

Vermageren Brugge: gratis intakegesprek bij Instituut Sanas

Zin in persoonlijk advies op maat van jouw lichaam en voorkeuren? Boek vandaag nog een gratis intakegesprek bij Instituut Sanas. We bekijken samen wat jouw lichaam nodig heeft. Het gesprek is volledig vrijblijvend, dus je hebt helemaal niets te verliezen.

Persoonlijk voedingsdagboek

Voeding is een van de primaire levensbehoeften en is daarom erg belangrijk voor de functionering van het lichaam. Dat gezonde voeding een heel positief effect op jouw lichaam kan hebben is oud nieuws. 

Een persoonlijk voedingsdagboek bijhouden kan je zeker helpen bij het afvallen. Het helpt je namelijk om je lichaam beter te leren kennen. Bij Instituut Sanas krijg je dus meer dan persoonlijk voedingsadvies of een persoonlijk voedingsschema. Je leert zelf wat goed is voor je immuunsysteem, welke voeding je kan helpen sneller af te vallen, welke voeding je energie geeft, hoe je je lever en nieren kunt cleansen….

Naast gezonder eten leer je ook hoe je slechte eetgewoontes afleert en reiken we je gezonde alternatieven aan. Instituut Sanas wijst je de weg naar een gezonde levensstijl. Geen strikte diëten die je hele sociale leven aan banden leggen, wel stapsgewijs op weg naar gezondere gewoonten.

Door kleine aanpassingen te doen zal je merken dat je meer energie en levenslust hebt en dat ook je slaapkwaliteit erop vooruit gaat. Hier vind je alvast een aantal tips om jouw voedingsstijl gezonder te maken.

Beweging

Bewegen op een gezonde manier speelt natuurlijk een grote rol in het afslankproces. Of het nu om oefeningen in de gym gaat of op eigen houtje thuis sporten: een consistent bewegingsplan zal zeker een positieve invloed hebben op jouw gewicht en figuur

Bij Instituut Sanas bieden we onder meer een Total Body Makeover-plan, waarbij er zowel lichaamsbehandelingen als advies met betrekking tot stofwisseling en een fitnessabonnement aangeboden worden. Benieuwd naar meer informatie over de Total Body Makeover-behandeling? Kijk dan zeker eens op onze pagina over afslanking.

Gezond en efficiënt vermageren met professionele begeleiding

Wil je het beste resultaat uit je afslankparcours halen en jezelf extra motiveren om door te zetten? Dan kan je best jezelf in de watten laten leggen bij Instituut Sanas. Wij bieden een aantal innovatieve behandelingen aan die niet alleen voor een relaxmomentje zorgen, maar ook overtollig vet doen verdwijnen. 

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Check dan zeker onze voor en na foto’s: de resultaten van onze klanten spreken voor zich. Ook de positieve reviews van onze tevreden klanten spreken voor zich: Instituut Sanas is the place to be als je duurzaam gewichtsverlies wil realiseren.

Instituut Sanas Detox en Cellulite

Cryolipolyse: hét alternatief voor de liposuctie

Cryolipolyse is een veilig en efficiënt alternatief voor liposuctie. Deze manier van figuurcorrectie leidt tot blijvend, schitterend resultaat en maakt komaf met zelfs de meest hardnekkige vetcellen. Bye bye love handles, hello confidence.

Hoe kan cryolipolyse mij helpen vermageren?

Cryolipolyse is een non-invasieve behandeling waarmee je doeltreffend overtollige vetcellen kan aanpakken. Het cryo-systeem zorgt voor een gecontroleerde koeling van plaatselijk vet, waardoor de overtollige vetcellen bevriezen. Bevriezen? Ja hoor, je hoort het goed! Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt.

Door de vetcellen te bevriezen, zorg je ervoor dat ze gaan afsterven. Dan zitten er natuurlijk nog ‘dode’ vetcellen in je lichaam. Maar geen nood, via natuurlijke processen worden de afgestorven vetcellen verwijderd. Eens ze uit het lichaam zijn gefilterd, zijn ze voorgoed verdwenen.

De natuurlijke processen om vetcellen uit je lichaam te verwijderen kan je ook versnellen. Dat kan door bijvoorbeeld veel water te drinken en (je hoort het misschien niet graag) te sporten! Zo help je je lichaam om de afgestorven vetcellen sneller af te drijven.

Wetenschappelijk onderbouwde methode

Denk je nu ‘ja ja, dat zal wel’? Dat snappen we, je moet kritisch zijn als het aankomt op wat je met je lichaam doet. Cryolipolyse is echter een effectieve en veilige methode. Dat werd trouwens wetenschappelijk bewezen door verschillende onderzoeken.

Cryolipolyse zorgt niet alleen voor een uitstekend resultaat: het neemt ook minder tijd in beslag. Zo is er geen herstelperiode: er wordt geen kunstmatige verdoving gebruikt, de behandeling is niet pijnlijk en eventuele onbeduidende bijwerkingen hebben totaal geen invloed op je dagelijks leven. 

Instituut Sanas heeft ook mooie kortingen in de aanbieding voor cliënten die het optimale resultaat wensen te behalen in meerdere sessies van cryolipolyse. Voor meer informatie over het kostenpakket kan je terecht op deze webpagina.

Helemaal overtuigd van deze wetenschappelijk onderbouwde methode om te vermageren? Boek nu een intakegesprek of behandeling bij Instituut Sanas nabij Brugge.

Drainage voor detox, afslanking en minder cellulite

Drainage pakketten zijn behandelingen die de strakheid van de huid helpt behouden. Daarnaast zorgt deze treatment voor detox, afslanking en zichtbare vermindering van cellulite. Het heeft niet alleen krachtige esthetische, maar ook sterke genezende effecten

Hoe werken onze drainage behandelingen? Deze treatment combineert op een unieke wijze een hoge concentratie aan essentiële oliën, cafeïne en andere werkzame stoffen. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten een positieve invloed hebben op de vermindering van cellulite en de afbraak van hardnekkige vetophopingen. 

Tijdens deze wrapping behandeling wordt de bloedsomloop actief verhoogd. Hierdoor worden alle actieve ingrediënten die op de huid worden aangebracht veel beter opgenomen. Dat zorgt niet alleen voor sterk relaxerend gevoel, maar ook voor een mooi resultaat

Het doel van deze treatment is dan ook niet een snel voorbijgaande oppepper voor de huid maar een langdurig, blijvend effect. Let op: een erg ongezonde voedingsstijl en gebrek aan beweging kunnen de resultaten van bioslimming negatief beïnvloeden.

Je huid verstrakken en cellulite verminderen? Boek een vrijblijvend intake gesprek bij Instituut Sanas nabij Brugge!

Total Body Makeover

TBM, ofwel Total Body Makeover, is een pakket van behandelingen waarbij je op elk vlak wordt ondersteund in het proces van afslanking. Zo wordt er voor een unieke combinatie gezorgd van ontspannende procedures van vetcelvernietiging, ondersteuning van je gezondheid met voedingsbegeleiding en sportieve individuele en/of groepslessen in een warmtecabine waar je maar liefst dubbel zoveel calorieën verbrandt

Als kers op de taart worden drainage pakketten aangeboden die zorgen voor het efficiënt afvoeren van opgehoopte vetcellen en een collageen boost voor het verstrakken van de huid. Resultaat? Stevige vooruitgang, zowel fysiek als mentaal. 

Instituut Sanas: wij staan voor een persoonlijke aanpak

Instituut Sanas wil je graag helpen de beste versie van jezelf te zijn. We kijken vooral naar hoe jij je in je vel wil voelen en wat jouw doel is.

Total Body Makeover

Voor ons is het belangrijk dat jij tevreden bent over het resultaat. Daarom maken we absoluut geen valse beloftes: de behandeling wordt gekozen op basis van voorafgaande figuuranalyse waarbij mogelijke resultaten op voorhand worden toegelicht. 

Sanne, het gezicht achter het instituut, hanteert telkens een persoonlijke aanpak waarbij alle treatments op maat van jouw lichaamseigenschappen en voorkeuren worden geselecteerd. Dankzij haar kennis van anatomie en fysiologie gecombineerd met haar medische achtergrond kan ze goed inschatten welke behandeling voor jou het beste resultaat zal opleveren.  

Bij Instituut Sanas zijn we ook graag transparant. Je kan onze prijzen op de website vinden, samen met de voor-en-na foto’s van onze behandelingen. De resultaten spreken voor zich, en dat merken we ook aan de positieve reviews die we regelmatig krijgen: volgens onze klanten is Instituut Sanas een echte aanrader. We houden rekening met de werking van het lichaam en stemmen het behandelplan erop af. 

Vermageren samen met Instituut Sanas? Maak vandaag nog je afspraak voor een intakegesprek en neem de eerste stap richting een strakker lichaam.

Gratis intakegesprek

Weet je niet goed waar te beginnen of welke behandeling je graag zou willen uitproberen? Boek vandaag nog een gratis intakegesprek bij Instituut Sanas. We kijken samen hoe we je op weg naar je dreambody kunnen helpen.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here