Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Afslanking

Vet verwijderen zonder operatie. Wij geven de perfecte combinatie tussen vet vriezen, persoonlijke begeleiding en draineren van vetcellen en vochtophopingen. Onze unieke combinatie tussen vetcellen stukmaken, drainage en verstevigende pakkingen zorgen voor onze mooie resultaten!

Anti-aging

Een verslapte huid van het gezicht, hals, onderkin?  Via onze anti-aging technieken kan je de huid verstrakken en verbeteren van binnenuit! 

Huidverbetering (lichaam)

Droom je weleens over een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite zichtbaar verminderd en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jouw antwoord “JA” is dan is de Bioslimming jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend. Bekijk onze Voor-En-Na pagina met al onze resultaten.

Hou van je haar

Dankzij onze hoofdhuidmassage, warmte- en koudetherapie verbeteren we de bloedcirculatie en worden voedingsstoffen beter opgenomen waardoor we onze haargroei bevorderen en gaan versterken waardoor het minder gaat uitvallen!

oil-discharge-2794477_1280

Vraag een gratis intake gesprek aan voor vrijblijvend meer informatie

Wimperextensions

Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers. Onze wimperextensions hebben een zeer natuurlijk effect en beschadigen onze wimpers niet.

Massage

Sanas massage heeft als doel de spanning in de spieren te verminderen. Met trage, harde en diepe knedende bewegingen verminderd de verzuring van spieren en brengt verlichting.

Pedicure

Sanas pedicure is de beste verzorging voor jouw voeten. Hebben jouw voeten verzorging nodig? Of wil je prachtige nagels? Kom dan langs voor een (medische) pedicure. Voor mooie en gezonde voeten! 

Ontharing

Kies voor een haarvrije en gladde huid. Wij werken met op en top veilige toestellen, waarbij je nooit blijvende schade oploopt.

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here