Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Strakkere armen

Welkom op de pagina over afslanken. Wil je graag begeleiding bij het vinden naar de juiste behandeling?
Contacteer mij dan gerust op 0492076963. 

Populair

TBM Armen (3maanden)

TBM staat voor Total Body Makeover. Dit is een pakket die een volledige ondersteuning naar afslanking biedt. Een perfecte combinatie tussen de vetcellen kapot maken, het ondersteunen van uw gezondheid en afslanking. En als laatste onze drainage- en collageen pakkingen die zorgen voor het efficiënt afvoeren van opgehoopte vetcellen en een collageen boost voor het verstrakken van onze huid.

Cryolipolyse

De behandeling om veilig en definitief vet te verwijderen. Cryolipolyse bevriest en verwijdert het vet zonder schade aan omliggende weefsel en organen. Geen naalden, geen scapels en geen littekens.  Voor strakkere armen start ik hier met de cryolipolyse. Het is belangrijk alseerste de vetophopingen aan te pakken zodoende de huid niet meer uitrekt. Afhankelijk van de grootte doe ik de cryolipolyse 2 a 3 maal, 1 elke 3 maanden.

2 plaatsing €240
4 plaatsingen is €360

High-Intensity Focused Ultrasound

HIFU is een medische technologie die gebruikmaakt van geconcentreerde ultrasone golven om doelgerichte weefselverwarming en vernietiging te bereiken. HiFU heeft verschillende toepassingen en voordelen in de medische wereld.

1 behandeling beide armen €423,5

Instituut Sanas Ontharing

HIFU Promo kuur

Verstevigingskuur gedurende 6 maanden met: 

TBM Armen

Afslankingskuur armen gedurende 6 maanden met: 

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

FAQ

Meest gestelde vragen over afslanking

Laten we eens de meest gestelde vragen over afslanking op een rijtje zetten. Is er een vraag die je hier niet kan terugvinden? Contacteer mij dan gerust en ik beantwoord ze graag! 

Niet iedereen komt in aanmerking, hiervoor hebben wij ons gratis intake gesprek om resultaat te kunnen garanderen. 

Afhankelijk van de grootte van de armen gemiddeld een 3 tot 9 maanden. 

Dieëten hoeft niet, een gezonde levenstijl is wel zeer belangrijk, Sanas helpt met alle tips en tricks over een gezond metabolisme en stofwisseling. 

Voor blijvende resultaten hebben wij speciaal gemaakte kuren voor een gans jaar met mooie kortingen. Elk lichaam is anders, elke klant wordt persoonlijk behandeld naar zijn/haar lichaam. 

Boek vandaag nog je afspraak!

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here