Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Huidverbetering

Een jongere huid in 60 tot 90 minuten. Geniet van onze huidverbetering met zichtbare vermindering van rimpels en intense hydratatie en regeneratie met als resultaat een strakkere en gezondere huid. Wil je graag begeleiding bij het vinden naar de juiste behandeling? Contacteer mij dan gerust op 0492076963 .
Trotse partner van Provence Cosmetics en Bioslimming

Gratis intake gesprek

Wil je graag begeleiding bij het vinden naar de juiste behandeling? Kom dan langs voor een gratis intakegesprek. 

Alle behandelingen

Booty lift (Bioslimming)

Droom je weleens over een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite minder zichtbaar en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 

Bioslimming is wetenschappelijk bewezen en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam. 

DUUR: 90 minuten

PRIJS:
€129

Bioslimming (1 sessie)

Bioslimming is wetenschappelijk bewezen en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam.

DUUR: 75 minuten

PRIJS:
€121

Bioslimming kuur 6 + 1 GRATIS

Het Bioslimming pakket die de volledige ondersteuning naar afslanking biedt. Korte behandelingsduur tussen 2 à 3 weken voor zeer snel resultaat!

DUUR: 75 minuten

PRIJS:
€726

Cupping

Van migraine en opgezette amandelen tot gewrichtspijnen, infecties en slaapproblemen, maar ook huidklachten als acne en eczeem. Cupping is een traditionele behandeling waarbij verhitte kopjes omgekeerd op de huid worden geplaatst om zo de doorbloeding en lichamelijke  kwaaltjes te verbeteren.

DUUR: 60 minuten

PRIJS:
€62

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

FAQ

Meest gestelde vragen over huidverbetering

Laten we eens de meest gestelde vragen over huidverbetering op een rijtje zetten. Is er een vraag die je hier niet kan terugvinden? Contacteer mij dan gerust en ik beantwoord ze graag! 

Niet iedereen komt in aanmerking, hiervoor hebben wij ons gratis intake gesprek om resultaat te kunnen garanderen. 

Afhankelijk van het type en bouw van het lichaam gemiddeld een 3 tot 9 maanden. 

Dieëten hoeft niet, een gezonde levenstijl is wel zeer belangrijk, Sanas helpt met alle tips en tricks over een gezond metabolisme en stofwisseling. 

Voor blijvende resultaten hebben wij speciaal gemaakte kuren voor een gans jaar met mooie kortingen. Elk lichaam is anders, elke klant wordt persoonlijk behandeld naar zijn/haar lichaam. 

Boek vandaag nog je afspraak!

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here