Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Pedicure

Sanas pedicure is de beste verzorging voor jouw voeten. Hebben jouw voeten verzorging nodig? Of wil je prachtige nagels? Kom dan langs voor een pedicure. Voor mooie en gezonde voeten! 

Wil je graag begeleiding bij het vinden naar de juiste behandeling?
Contacteer mij dan gerust op 0492076963. 

Prijzen pedicure

 • Pedicure € 30.5

  45 minuten

 • Medische pedicure € 36.5

  60 minuten

 • Luxe voetverzorging € 45

  75minuten

Pedicure

Een pedicure is een behandeling gericht op het verzorgen en onderhouden van de voeten. Deze behandeling richt zich op het reinigen, verzorgen en verfraaien van de voeten. Tijdens een pedicure worden de nagels op de juiste manier geknipt, gevijld en gepolijst om de natuurlijke glans te herstellen. Daarnaast worden de nagelriemen verzorgd en het eelt verwijderd.

 • Pedicure 45' € 30.5

Medische pedicure

Bij deze behandeling voor voetverzorging worden de nagels op de juiste manier geknipt en verzorgd, de nagelriemen schoongemaakt en het eelt verwijderd. Bovendien worden specifieke problemen zoals likdoorns, schimmelnagels, kloven en ingegroeide teennagels aangepakt. Onze deskundigen verstrekken ook medisch advies om toekomstige problemen te voorkomen, zodat we kunnen streven naar een langdurige oplossing.

 • Medische pedicure € 36.5

Luxe voetverzorging

Laat uw voeten goed verzorgen. Samen met de benen krijgen de voeten een luxe ervaring met pedicure, scrub, paraffine voetpakking en ontspannende massage.

 • Luxe voetverzorging € 45

Boek vandaag nog je massage!

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here