Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Cryolipolyse behandeling prijs bij Instituut Sanas: bevroren vet zonder bevroren rekening

Soms lijkt het alsof je lichaam vet opslaat op de meest ambetante plekken. Jammer genoeg ziet het er niet naar uit dat deze vetcellen van plan zijn om ooit nog weg te gaan. Het is een beetje zoals die ene vriend die nooit uit je huis wilt vertrekken, hoe vaak je ook hints geeft. Een vervelende situatie dus.

Herken je jezelf in dit verhaal? Heb je alles al geprobeerd om die vetrolletjes kwijt te raken, gaande van extreem sporten tot de meest strikte diëten? Maar zonder het gewenste resultaat? Dan is dit jouw teken om cryolipolyse uit te proberen.

In dit artikel leer je meer over cryolipolyse, een behandeling die komaf maakt met hardnekkige vetcellen. Verder kom je meer te weten over de voordelen en de cryolipolyse prijs.

Je vooruitgang start vandaag en voor persoonlijke begeleiding doorheen je traject kan je terecht bij Sanne van Instituut Sanas. Samen gaan we voor jouw droomlichaam!

In het kort: Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook gekend onder de naam coolsculpting, is een niet-chirurgische methode om komaf te maken met lokale vetophopingen. Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt er een apparaat ingezet dat instaat voor het koelen van de vetcellen tot we te maken krijgen met bevroren vetcellen

Die bevroren vetcellen zullen dan afsterven en worden vervolgens op een natuurlijke wijze uit het lichaam afgevoerd – net zoals het immuunsysteem andere giftige stoffen verwijderd.  Over deze natuurlijke vorm van stofwisseling en drainage leert de klant alle tips and tricks om het maximale uit elke behandeling te halen. 

Cryolipolyse behandelingen zijn effectief voor het behandelen van plaatselijk vet op verschillende lichaamsdelen, zoals de buik, billen en de zogenaamde zadeltassen (vetcellen aan de zijkant van de bovenbenen).

Dit alles gebeurt op een natuurlijke manier zonder operatie en dus ook zonder hersteltijd achteraf. Bovendien zal de behandeling gebeuren zonder de omliggende weefsels en huid te beschadigen.

Wil jij ook vet verliezen zonder operatie? Maak dan als de bliksem een afspraak bij Instituut Sanas en geniet binnenkort van de nieuwe jij!

Een cryolipolyse behandeling: prijskaartje voor het bevriezen van vetcellen

De totale prijs zal afhangen van een aantal factoren, zoals het aantal behandelingen dat je nodig hebt, wat voor elke persoonlijke situatie anders is. Tijdens het gratis intakegesprek bespreken we samen hoeveel behandelingen je nodig zult hebben voor het beste resultaat. 

Ook zal de totale prijs afhangen van het aantal zones dat je wilt behandelen. Je betaalt namelijk per plaatsing van het apparaat op een bepaalde zone.

Voor een plaatsing betaal je bij Instituut Sanas 120 euro. Maar er loopt momenteel ook een leuke actie van 2 + 1 gratis op behandelingen. Zo betaal je slechts 240 euro in plaats van 360 euro voor 3 plaatsingen.

Klinkt dat interessant? Dan is het hoog tijd om jouw afspraak te maken bij Instituut Sanas!

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Is een cryolipolyse behandeling het geld waard?

Het antwoord op deze vraag is volmondig ja, want onderzoek toont aan dat 73% van de klanten tevreden zijn met hun behandeling. Bovendien zou zelfs 86% een cryolipolyse behandeling aanraden. Nog steeds niet overtuigd? Lees dan vooral zeker verder.

Wetenschappelijke formule tegen overtollig vet

Het eerste wat je je zult afvragen is het volgende: Cryolipolyse, werkt het echt? En alweer is het antwoord simpel: Ja. Want onderzoek van Coleman en anderen heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling zal leiden tot een vetvermindering van zo’n 20 tot 30% in de behandelde zone. 

Ook zijn er reeds verscheidene andere klinische studies die aantonen dat cryolipolyse, in het behandeld gebied, zal leiden tot een vermindering van het vetpercentage. En als de wetenschap het eens is, waarom zouden wij dan nog twijfelen aan de techniek achter een cryolipolyse behandeling?

Klaar om bepaalde bepaalde zones van je lichaam aan te pakken met een cryolipolyse behandeling? Neem dan contact op met Sanne en wees welkom in de wereld van Instituut Sanas!

See it for yourself

Hieronder nog wat visueel bewijs om aan te tonen dat een cryolipolyse behandeling echt werkt! Want we weten allemaal dat beelden soms zoveel meer zeggen dan woorden.

Cryolipolyse

Hier vind je ook nog andere voor- en naresultaten van mensen die je voorgingen én die heel erg blij zijn met het resultaat van hun behandeling.

Waarom kiezen voor Instituut Sanas?

Dankzij mijn passie voor de schoonheid- en afslankingswereld behandel ik elke klant met groot plezier. Ik bied ook enkel behandelingen aan die écht werken en niet gewoon placebo zijn. 

Daarnaast beschik over over een goede kennis van het menselijk lichaam in combinatie met een grote kennis over afslanken. Dit zorgt ervoor dat ik persoonlijke begeleiding op jouw maat kan bieden.

Ik hoop je dan ook (snel) te mogen verwelkomen bij Instituut Sanas voor de behandeling van jouw dromen! Maak een afspraak via de website of neem contact met mij op voor meer informatie. Tot binnenkort!

Gratis intakegesprek

Laat je lichaam schitteren met Instituut Sanas. Sanne staat je graag bij tijdens je afslankparcours. Weet je helemaal niet waar te beginnen? Boek een gratis intakegesprek met Sanne: we bekijken graag samen waar jouw weight loss journey kan beginnen.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here