Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Natuurlijk afvallen met cryolipolyse Brugge

Op een gezonde manier afslanken in niet meer dan zestig minuten? Ja hoor, het kan: met cryolipolyse, een non-invasieve behandeling die je in no time afhelpt van overmatig vet. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Lees dan zeker verder: Instituut Sanas nabij Brugge legt uit wat cryolipolyse is en waarom het zo doeltreffend werkt. 

Instituut Sanas ligt slechts op twintig minuutjes rijden van Brugge. Parkeren kan in de straat, helemaal gratis en op maximaal honderd meter van de salon!

Wat houdt cryolipolyse treatment in?

Cryolipolyse is een innovatieve behandeling waarbij overtollig vet plaatselijk bevroren wordt. De cryotechniek wordt voornamelijk ingezet om hardnekkige vetophopingen op bepaalde zones aan te pakken die je niet wegkrijgt door diëten of regelmatig sporten. Samen met jou wil Instituut Sanas ervoor zorgen dat je je opnieuw helemaal goed voelt in je vel!

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Cryolipolyse is een niet-invasief alternatief voor liposuctie. Het cryo-Systeem zorgt voor een gecontroleerde koeling van plaatselijk vet, waardoor de overtollige vetcellen bevroren worden

Hierbij wordt een apparaat plaatselijk  aangebracht, het apparaat staat op lage temperatuur om hardnekkige vetcellen te bevriezen. De ongewenste vetophopingen worden zo gericht gekoeld. De behandelde vetcellen worden vervolgens gekoeld tot een zodanige temperatuur dat ze onomkeerbaar beschadigd worden. Uiteindelijk zullen de bevroren vetcellen afsterven. Daarna worden de afgebroken vetcellen op een natuurlijke manier verwerkt door het lichaam. 

Deze non-invasieve behandeling is speciaal ontworpen om lokale vetophopingen, die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging, te verminderen. Zodra de behandeling voorbij is, is de dikte van de vetlaag aanzienlijk verminderd.

Wil je op een natuurlijke manier hardnekkig vet verliezen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Instituut Sanas, you won’t regret it.

De vier voordelen van cryolipolyse op een rijtje

Door middel van cryolipolyse kan je op een natuurlijke wijze hetzelfde resultaat behalen als bij verregaande ingrepen. Cryolipolyse heeft echter veel meer voordelen dan een chirurgische ingreep met hetzelfde doel. We sommen hieronder de vele voordelen van een cryolipolyse behandeling voor jou op.

1. Cryolipolyse is veilige behandeling

In tegenstelling tot drastische chirurgische ingrepen, zoals bijvoorbeeld liposuctie, is cryolipolyse absoluut niet gevaarlijk. Niet alleen houdt cryolipolyse geen gevaren voor de gezondheid in, het is ook even doeltreffend als de risicovolle behandelingen.  Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat de cryolipolyse tot de best onderzochte technologieën behoort die beschikbaar zijn op de markt.

2. Cryolipolyse neemt niet veel tijd in beslag

Een cryolipolyse behandeling duurt in principe niet langer dan een uur. Deze revolutionaire techniek heeft namelijk niet langer dan zestig minuten nodig om overtollige vetophopingen grondig aan te pakken. Door het verlammende effect van de vriestechnologie is er ook geen kunstmatige verdoving nodig. Bovendien is er geen herstelperiode waardoor de volledige behandeling van A tot Z weinig tijd in beslag neemt.

3. Zichtbaar effect

Een ander groot voordeel van cryolipolyse technologie is dat je hiermee even indrukwekkende en definitieve resultaten mee kan behalen als met liposuctie of andere drastische ingrepen. De behandelde vetcellen verdwijnen permanent: na zes tot acht weken worden de eerste resultaten zichtbaar. 

Jouw levensstijl heeft enorm veel impact op de duurzaamheid van de resultaten. Eenmaal de vetcellen bevroren zijn en dus afsterven, wil je uiteraard niet dat die vervangen worden door nieuwe lokale vetophopingen. Daarom zet je best in op een gezonde levensstijl. Je hoeft geen uren in de gym te spenderen, door dagelijks gezonde keuzes te maken zal je meer energie hebben én je strakkere lichaam behouden.

4. Geen narcose, toch pijnloos

Voor wie geen fan is van algemene anesthesie zijn de meeste vetverwijderende behandelingen zoals liposuctie niet geschikt. Cryolipolyse daarentegen is dé perfecte treatment als je geen voorstander van anesthesie bent: bij een cryolipolyse behandeling wordt namelijk geen kunstmatige verdoving toegediend. 

Geen paniek, dit wil absoluut niet zeggen dat het om een cryolipolyse behandeling pijnlijk is: de behandelde zones worden op een natuurlijke manier verdoofd. Alvorens de behandeling te starten, wordt er een een beschermend textiel met antivrieseffect op de behandelde zone aangebracht. Doordat er een soort van bescherming op het te behandelen gebied geplaatst wordt, zal het omliggende weefsel niet beschadigd worden tijdens de behandeling. 

Daarnaast bevat deze vorm van bescherming actieve ingrediënten zoals cafeïne, collageen en algen die het zichtbaar effect van de behandeling nog meer versterken.

In het begin van de behandeling zal je een licht trekkend gevoel ervaren. Na een paar minuten wordt het gebied echter gevoelloos, zodat je geen last zal hebben van de behandeling.

Hoeveel opeenvolgende behandelingen heb ik nodig?

Het gewenste aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid overtollige vetcellen en het te behandelen gebied. Bepaalde probleemzones laten de vetcellen namelijk niet zo makkelijk los. Gemiddeld heb je twee à drie behandelingen per zone nodig om van overtollig vet permanent af te zijn. De wachttijd tussen de behandelingen betreft 45 dagen. 

Wil je de allerbeste resultaten behalen met cryolipolyse? Reken dan niet op onze apparatuur om al het werk te doen. Ga je bovenop de behandelingen ook sporten? Dan kan je pas echt verbluffende resultaten behalen. Sanne staat altijd klaar om jou met haar enthousiasme te motiveren om alles uit de behandelingen te halen! Ideaal voor die laatste vetjes waar je op eigen houtje moeilijk af raakt.

Instituut Sanas nabij Brugge: onze filosofie

Sanne Vanhecke, het gezicht achter Instituut Sanas, is gepassioneerd door de verschijning en de werking van het lichaam. Ze weet perfect hoe ze op de anatomie van het lichaam moet inspelen om het gewenste resultaat te behalen.

Sanne weet niet alleen van aanpakken, ze heeft ook mooie kortingen in de aanbieding voor cliënten die het optimale resultaat wensen te behalen in meerdere sessies van cryolipolyse. Voor meer informatie over het kostenpakket kan je terecht op deze webpagina.

TBM: beleid vermageren met Sanne

Naast de cryolipolyse behandeling biedt Instituut Sanas ook TBM-pakketten aan. TBM staat voor Total Body Makeover, waarbij de patiënt op elk vlak wordt ondersteund in het proces van afslanking. 

Zo wordt er voor een perfecte combinatie gezorgd tussen ontspannende procedures van vetcelvernietiging en ondersteuning van je gezondheid met voedingsbegeleiding en sportieve individuele en/of groepslessen in een cabine waar je twee keer zoveel calorieën verbrandt. 

Als kers op de taart worden drainage pakketten aangeboden die zorgen voor het efficiënt afvoeren van opgehoopte vetcellen en een collageen boost aan de huid geven waardoor de huid gaat verstrakken. 

Laat je lichaam schitteren met Instituut Sanas: neem vrijblijvend contact op met Sanne of boek een gratis intakegesprek via de volgende link.

Gratis intakegesprek

Laat je lichaam schitteren met Instituut Sanas. Sanne staat je graag bij tijdens je afslankparcours. Weet je helemaal niet waar te beginnen? Boek een gratis intakegesprek met Sanne: we bekijken graag samen waar jouw weight loss journey kan beginnen.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here