Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Cryolipolyse prijs: Is het echt de moeite waard?

Ben je ontevreden als je in de spiegel kijkt? Loop je niet graag in je bikini rond omdat je onzelfzeker ben over je vetrolletjes? Dan is dit artikel jouw teken om iets te veranderen. Het is hoog tijd om terug de touwtjes in eigen handen te nemen en cryolipolyse kan je hierbij helpen. Het leven is immers veel te kort om ontevreden te zijn over jezelf.

In dit artikel leer je meer over cryolipolyse, een behandeling die komaf maakt met hardnekkige vetcellen. Verder kom je meer te weten over de voordelen en de cryolipolyse prijs.

Je vooruitgang start vandaag en voor persoonlijke begeleiding doorheen je traject kan je terecht bij Sanne van Instituut Sanas. Samen gaan we voor jouw droomlichaam!

Wat is cryolipolyse?

Als ik je zou zeggen dat je meer ijsjes moet eten om dunnere kaken te krijgen, geloof je mij dan? Waarschijnlijk niet, maar toch is het waar. Een groepje wetenschappers aan de Harvard Medical School ontdekten dit fenomeen en de rest is geschiedenis: cryolipolyse werd geboren.

Cryolipolyse

Cryolipolyse prijs: Hoeveel moet je betalen voor dit vernieuwde zelfvertrouwen?

De totale prijs zal afhangen van een aantal factoren, zoals het aantal behandelingen dat je nodig hebt, wat voor elke persoon anders is. Tijdens het gratis intakegesprek overloop ik met jou hoeveel behandelingen je nodig zult hebben. 

Ook zal de totale prijs afhangen van het aantal zones dat je wilt behandelen. Je betaalt namelijk per plaatsing van het apparaat op een bepaalde zone.

Voor een plaatsing betaal je bij Instituut Sanas 120 euro. Maar er loopt momenteel ook een leuke actie van 2 + 1 gratis op plaatsingen. Zo betaal je slechts 240 euro in plaats van 360 euro voor 3 plaatsingen.

Boek snel je afspraak bij Instituut Sanas en geniet van deze zalige actie! Ik verwelkom je graag in de wondere wereld van Sanas! Neem gerust contact met ons op bij verdere vragen of onduidelijkheden. Tot snel?

De voordelen van een cryolipolyse behandeling

 • Je zal een vermindering van je vetlaag hebben van 20 tot 25% na enkele maanden. Althans, volgens wetenschappelijk onderzoek van Coleman en anderen.
 • Het is geen operatie. Je zal dus ook geen littekens hebben na de behandeling.
 • Doordat het geen operatie is, is er ook geen hersteltijd. Na een behandeling kan je je dag gewoon verderzetten.
 • Onderzoek toont aan dat 73% van de patiënten tevreden zijn met hun behandeling en zelfs 86% zou cryolipolyse aanraden. Een grote kans dus dat jij ook blij zult zijn met het resultaat!
 • Het is een natuurlijk proces. Het is gewoon de koude dat je vet vernietigt op een natuurlijke manier, meer dan dit gebeurt er echt niet. Bovendien gebeurt dit zonder de omliggende huid en omliggende weefsels te beschadigen – er is onderzoek als bewijs.  
 • De vetcellen worden voor eens en altijd verwijderd uit je lichaa
 • Een behandeling duurt niet lang. De totale behandeling zal slechts 35 tot 75 minuten in beslag nemen, afhankelijk van het te behandelen gebied. De ideale pauze dus!

Deze voordelen zeggen eigenlijk alles. Daarnaast zul je (hoogstwaarschijnlijk) ook meer zelfvertrouwen krijgen, en dat is eigenlijk al reden genoeg om aan cryolipolyse te doen. Heb je nog verdere vragen of wil je graag een gratis intakegesprek boeken? Neem contact op met Instituut Sanas en wij helpen je graag verder.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

(Kleine) nadelen

 • Niets is gratis in deze wereld, en cryolipolyse behandelingen dus ook niet. Lees verder om meer te weten over de prijs.
 • Het is geen doeltreffende behandeling voor mensen met overgewicht of obesitas. 
 • Ook niet geschikt als je zwanger bent of wilt worden en wanneer je borstvoeding geeft.
 • Cryolipolyse is geen wondermiddel. Het is belangrijk om een gezonde levensstijl aan te houden met een gebalanceerd dieet waarbij je regelmatig gaat sporten. Anders verkrijg je niet het beste resultaat.
 • Het gewenste resultaat zal pas zichtbaar zijn na enkele weken tot maanden. Want je lichaam heeft tijd nodig om de vetcellen definitief uit het behandelde gebied te verwijderen. Zo werkt cryolipolyse nu eenmaal.
 • Mogelijks heb je op de plek waar de cryolipolyse werd toegepast last van blauwe plekken en bloeduitstortingen na de behandeling. Dit is echter niet zo’n grote ramp, plan gewoon geen stranddag na een cryolipolyse sessie.

De nadelen zijn dus echt verwaarloosbaar. Uiteindelijk is een gezonde levensstijl iets wat we allemaal nastreven dus laat deze cryolipolyse behandeling een extra motivatie zijn om dat aan te houden. Zo ben je verzekerd van een blijvend resultaat. 

Bij Instituut Sanas kan je genieten van speciale formules die je helpen om een gezonde levensstijl aan te houden in combinatie met cryolipolyse. Go check it out: boek je intakegesprek!

In welke zones kan ik mijn plaatselijk vet bevriezen?

Cryolipolyse, met andere woorden vet bevriezen, kan op praktisch alle zones van het lichaam toegepast worden; maar logischerwijs wel op voorwaarde dat er sprake is van overtollig vet.

Hier zijn wat lichaamsdelen waar mensen vaak last hebben van vetophoping:

 • De buik kent vaak overtollig buikvet dat mensen willen verwijderen
 • Love handles (rond de taille)
 • De benen, meestal specifiek de bovenbenen of dijen
 • De rug
 • De bovenarmen

Klaar om die vetcellen te vernietigen en voor eens en altijd te verwijderen? Neem dan contact op met Sanne en geniet binnenkort van je nieuwe lichaam!

Gratis intakegesprek

Laat je lichaam schitteren met Instituut Sanas. Sanne staat je graag bij tijdens je afslankparcours. Weet je helemaal niet waar te beginnen? Boek een gratis intakegesprek met Sanne: we bekijken graag samen waar jouw weight loss journey kan beginnen.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here