Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Cryolipolyse West-Vlaanderen? Bij Instituut Sanas!

Overtollige vetcellen laten behandelen in maximaal zestig minuten? Jawel hoor, het kan: de revolutionaire techniek van cryolipolyse maakt het mogelijk om plaatselijke hardnekkige vetophopingen gericht aan te pakken. Deze manier van figuurcorrectie leidt tot blijvend, schitterend resultaat.

In West-Vlaanderen is Instituut Sanas the place to be voor verschillende schoonheidsbehandelingen, waaronder cryolipolyse. Sanne, een enthousiaste coach met heel wat kennis van menselijk lichaam is de founder van het instituut. Haar deskundigheid, passie en persoonlijke aanpak vormen samen de perfecte combinatie om uitstekende resultaten te behalen. 

Alles weten over wat cryolipolyse is, hoe het werkt en hoe het jou kan helpen om te vermageren zonder chirurgische ingreep? Hier kom je dat alles en meer te weten. Lees verder en ontdek ook de vele voordelen van de cryolipolyse behandeling.

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een nieuwe, innovatieve behandeling die tot doel heeft om overtollig vet weg te werken. Vaak spreekt men van een niet-invasief alternatief voor liposuctie: de cryo-techniek kan namelijk voor dezelfde resultaten zorgen als drastische chirurgische ingrepen. 

Zowel de effectiviteit als de veiligheid van cryolipolyse zijn wetenschappelijk bewezen. Geen leeg marketingpraatje dus, maar een wetenschappelijk onderbouwde methode die jou helpt om duurzaam vet te verliezen en je beter in je vel te voelen. Fit body, happy mind!

Hoe werkt cryolipolyse ?

Bij cryolipolyse wordt plaatselijk vet doelgericht aangepakt. Er vindt een gecontroleerde koeling van lokaal overtollig vet plaats. Het cryo-systeem wordt op de gekozen zone op lage temperatuur aangebracht om hardnekkige vetcellen te bevriezen. Cryolipolyse zorgt ervoor dat de overtollige vetcellen op een natuurlijke manier afsterven. 

Deze non-invasieve behandeling is speciaal ontworpen om lokale vetophopingen, die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging, te verminderen. Zodra de behandeling voorbij is, zal het lichaam op de natuurlijke manier de bevroren vetcellen wegwerken. 

Na de cryolipolyse treatment kan je zelf de behandelde zone goed inmasseren. Hierdoor wordt de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd en worden de afgestorven cellen sneller verwijderd door natuurlijke fysiologische processen

Sport voldoende voor blijvend vetverlies

Onze apparatuur is van de allerhoogste kwaliteit en kan echt verbluffende resultaten opleveren. Maar je moet zelf natuurlijk ook inspanningen leveren wil je blijvend gewichtsverlies realiseren. Voldoende beweging en een gezond eetpatroon ter ondersteuning van de lymfedrainage, metabolisme en stofwisseling versterken een blijvend effect van de resultaten die je bij ons kan bereiken.

Bij Instituut Sanas geloven we in een totaalaanpak. Daarom vragen we onze cliënten om ook zelf actief in te zetten op sport en gezonde voeding met het oog op het behalen van de beste resultaten. Merk je dat je weinig motivatie hebt om te sporten? Geen zorgen, de enthousiaste Sanne zal je voorzien van positieve energie en heel wat motivatie!

Klaar om samen te werken met Sanne en die cm’s in de taille er zo af te zien vliegen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek of behandeling of neem contact op met Instituut Sanas.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Waarom is cryolipolyse zo populair?

Sinds de cryotechniek wereldwijd bekend werd gemaakt, is deze behandeling ontzettend populair. Logisch ook: cryolipolyse heeft heel wat voordelen en brengt zeer weinig tot geen risico’s met zich mee.

Zichtbaar effect

De revolutionaire cryo-techniek zorgt voor even schitterende, definitieve resultaten als liposuctie of andere drastische ingrepen. De behandelde vetcellen verdwijnen permanent: eenmaal de overtollige vetcellen bevroren zijn, worden ze op een natuurlijke manier verwerkt door de gewoonlijke lichaamsprocessen. 

Ons lichaam doet ongeveer twee tot drie maanden over de volledige afbraak van de bevroren vetcellen. Het is daarom alleen maar logisch dat de resultaten pas zichtbaar worden wanneer de bevroren vetcellen afgebroken zijn. Het duurt wel iets langer dan drie maanden voor het resultaat optimaal zichtbaar wordt. Gemiddeld kan je na zes maanden de uiteindelijke resultaten van een behandeling zien en zal je merken dat de omtrek van de behandelde zone enkele centimeters smaller is.

Wil je binnen zes maand een strakker lichaam hebben? Maak dan je afspraak bij Instituut Sanas.

Pijnloze behandeling zonder narcose

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt geen kunstmatige verdoving toegediend. In tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie waar men niet zonder algemene anesthesie kan, wordt er tijdens de cryolipolyse behandeling geen onnatuurlijke verdoving gebruikt. 

Cryolipolyse is dus is dé perfecte treatment als je geen voorstander van anesthesie bent. De te behandelen zone wordt namelijk op een natuurlijke manier verdoofd: alvorens de behandeling te starten, wordt er een antivrieskussen op de behandelde zone aangebracht. Omdat er soort van bescherming op het te behandelen gebied geplaatst wordt, zal het omliggende weefsel beschermd zijn tijdens de behandeling. 

In het begin van de behandeling zal je een licht trekkend gevoel ervaren. Na een paar minuten wordt het gebied echter gevoelloos zodat je in principe geen last zal hebben van de behandeling. De meeste van onze patiënten geven aan dat cryolipolyse geen pijnlijke behandeling is.

Cryolipolyse neemt niet veel tijd in beslag

Een cryolipolyse behandeling duurt in principe niet langer dan een uur. Je hebt dus niet langer dan zestig minuten nodig om overtollige vetophopingen grondig aan te pakken. Bovendien is er geen herstelperiode waardoor de volledige behandeling van A tot Z weinig tijd in beslag neemt.

Cryolipolyse is een veilige behandeling

In tegenstelling tot drastische chirurgische ingrepen, zoals bijvoorbeeld liposuctie, is cryolipolyse absoluut niet gevaarlijk. Niet alleen houdt cryolipolyse geen gevaren voor de gezondheid in, het is ook even doeltreffend als de risicovolle behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat cryolipolyse tot de best onderzochte technologieën behoort die beschikbaar zijn op de markt.

Instituut Sanas: beste cryolipolyse behandelingen in West-Vlaanderen

Afslanken is echt geen makkelijke klus, en dat weten we bij Instituut Sanas. Als je er alleen voor staat is de motivatie vaak zoek. Een helpende hand kan in dit parcours een wereld van verschil maken. Daarom biedt Instituut Sanas coaching aan voor jouw afslankproces.

Bij Instituut Sanas in West-Vlaanderen word je bijgestaan in je weight loss journey door Sanne, een enthousiaste coach met heel wat deskundigheid die jou helpt die overbodige kilo’s kwijt te raken! 

Instituut Sanas kan jou op weg helpen met voedingsadvies, een bewegingsplan en alle nodige steun om deze gezonde gewoontes te behouden op lange termijn. Dat allemaal op een gezonde manier en met enorm veel passie en positive energy.

Zo biedt Instituut Sanas een Total Body Makeover plan, waarbij er zowel lichaamsbehandelingen als advies met betrekking tot stofwisseling en een fitnessabonnement aangeboden worden. Benieuwd naar meer informatie over de Total Body Makeover behandeling? Kijk dan zeker eens op onze afslankingspagina!

Gratis intakegesprek

Laat je lichaam schitteren met Instituut Sanas. Sanne staat je graag bij tijdens je afslankparcours. Weet je helemaal niet waar te beginnen? Boek een gratis intakegesprek met Sanne: we bekijken graag samen waar jouw weight loss journey kan beginnen.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here