Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Overtollig gewicht op zestig minuten verliezen? Het kan met cryolipolyse!

Iedereen droomt ervan om een gezond, strak lichaam te hebben waarmee je zelfzeker door het leven gaat. Als het niet bij dromen blijft, is aan zo’n droomlichaam werken vaak niet eenvoudig. Daarnaast zijn sommige onderhuidse vetcellen niet te behelpen door regelmatige sportsessies of extra aandacht voor gezonde voeding. Denk bijvoorbeeld aan een dubbele kin of de love handles die je vaak ook bij mensen met een gezonde levensstijl kan opmerken. Enter: cryolipolyse, een non-invasieve behandeling die jou van die hardnekkige vetcellen verlost.

In dit artikel leer je meer over cryolipolyse, een behandeling die komaf maakt met hardnekkige vetcellen. Verder kom je meer te weten over de voordelen en de cryolipolyse prijs.

Je vooruitgang start vandaag en voor persoonlijke begeleiding doorheen je traject kan je terecht bij Sanne van Instituut Sanas. Samen gaan we voor jouw droomlichaam!

Cryolipolyse versus chirurgische ingrepen

Steeds vaker worden procedures zoals liposucties gehanteerd om zo’n problemen op te lossen. Zulke drastische ingrepen zijn niet zonder gevaar: er bestaat namelijk een kans op een nabloeding of er kan een infectie optreden. 

Met de opkomst van de doeltreffende cryolipolyse technologie zijn drastische ingrepen niet langer nodig. Ben je al overtuigd? Boek nu een afspraak bij Instituut Sanas, onze experts doen de rest.

Vier voordelen van de procedure

Er zijn talloze voordelen verbonden aan een cryolipolyse behandeling:

Cryolipolyse: geen gevaren, wél resultaat

Cryolipolyse behandelingen zijn een veilig alternatief voor chirurgische ingrepen zoals bijvoorbeeld liposuctie. Niet alleen houdt cryolipolyse geen gevaar in voor de gezondheid, het is ook even doeltreffend als de vaak meer risicovolle chirurgische behandelingen.  

Bovendien blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat cryolipolyse tot de best onderzochte technologieën behoort die beschikbaar zijn op de markt. Uit al dat onderzoek blijkt trouwens ook dat cryolipolyse een heel veilige methode is. Je hoeft je bij deze behandeling dus geen zorgen te maken over vreemde bijwerkingen of complicaties.

Snelle & efficiënte behandeling

Daarnaast heeft cryolipolyse niet langer dan een uur nodig om je vetcellen grondig aan te pakken, waardoor je in no time verder kan met je dag. Er is geen verdoving nodig door het verlammende effect van de vriestechnologie, maar toch behaal je op een natuurlijke wijze hetzelfde resultaat als bij verregaande ingrepen. Ook is er geen herstelperiode waardoor de volledige behandeling van A tot Z weinig tijd in beslag neemt.

Zichtbaar effect

Een ander groot voordeel van cryolipolyse technologie is dat na één sessie meteen opmerkelijke resultaten worden behaald. Research toont aan dat overtollige vetcellen na een enkele sessie al voor 20.5% afnemen na twee maanden, en met maar liefst 25.5% na zes maanden. Verder werd er ook vastgesteld dat 73% van de patiënten tevredener was over de behandeling en het behaalde resultaat in vergelijking met andere technologieën die worden gebruikt voor niet-invasieve lipolyse.

Geen narcose

Wie geen voorstander is van anesthesie kan gerust een cryolipolyse behandeling ondergaan: hierbij wordt namelijk geen kunstmatige verdoving inwendig toegediend. In tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie waar men niet zonder algemene anesthesie kan, wordt er tijdens de cryolipolyse behandeling geen onnatuurlijke verdoving gebruikt. 

Helemaal overtuigd van deze voordelen van cryolipolyse? Boek vandaag nog je behandeling bij Instituut Sanas!

Hoe werkt cryolipolyse?

Cryolipolyse is een niet-invasief alternatief voor liposuctie. Het cryo-systeem zorgt voor een gecontroleerde koeling van plaatselijk vet, waardoor overtollige vetcellen bevriezen

Hierbij wordt een apparaat plaatselijk op lage temperatuur aangebracht om hardnekkige vetcellen te bevriezen. De vetcellen worden vervolgens gekoeld tot zodanige temperatuur dat ze onomkeerbaar beschadigd worden. Hierna zullen de bevroren vetcellen verdwijnen.

Deze non-invasieve behandeling is speciaal ontworpen om lokale vetophopingen, die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging, te verminderen. Zodra de behandeling voorbij is, is de dikte van de vetlaag aanzienlijk verminderd.

Hoe verloopt een cryolipolyse behandeling bij Instituut Sanas?

Alvorens we de behandeling starten, wordt er een beschermend textiel met antivrieseffect op de te behandelen zone gelegd. Zo wordt de huid afgeschermd van de koude zodat het omliggende weefsel niet beschadigd wordt door de lage temperaturen. Daarnaast bevat deze vorm van bescherming actieve ingrediënten zoals cafeïne, collageen en algen die het zichtbaar effect van de behandeling nog meer versterken.

In het begin van de behandeling zal je een licht trekkend gevoel ervaren. Na een paar minuten wordt het gebied echter gevoelloos zodat je in principe geen last zal hebben van de behandeling

Een cryolipolyse behandeling duurt gemiddeld 35 tot 60 minuten, afhankelijk van de zone die je wenst te behandelen. Na de behandeling zal de aangepakte zone heel koud en gevoelloos aanvoelen. Ongeveer één uur na de behandeling zal je er echter niets meer van merken.

Zorgt een cryolipolyse behandeling voor bijwerkingen?

Er zijn weinig nadelen gekend van deze procedure. Enkele onbeduidende bijwerkingen kan je wel verwachten: zo hebben sommigen wat last van blauwe plekken of gevoelloosheid in het behandeld gebied. Don’t worry, twee weken na de behandeling zullen deze bijwerkingen vanzelf overgaan

Hoe snel merk ik het resultaat van cryolipolyse?

Natuurlijk heeft je lichaam wat tijd nodig om de bevroren vetcellen geleidelijk af te voeren. Als ze uit het lichaam zijn gefilterd, zijn ze voorgoed verdwenen. Acht weken tot zes maanden na de behandeling zal het resultaat optimaal worden. Maar meestal zie je de eerste effecten van cryolipolyse al na 45 a 60 dagen.

Cryolipolyse: voor en na

Vind je het allemaal te mooi klinken om waar te zijn of ben je nog niet helemaal overtuigd? Check dan even onze voor en na foto’s! De resultaten spreken voor zich. Ook de positieve reviews van voorgaande klanten tonen aan dat Instituut Sanas een betrouwbare partner is voor jouw weight loss journey.

Cryolipolyse

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Welke zones kunnen met cryolipolyse behandeld worden?

Bij Instituut Sanas behandelen we verschillende lichaamszones bij zowel mannen als vrouwen. Typische gebieden zijn de binnenkant van de dijen, de onderbuik of de dubbele kin. 

Hoeveel cryolipolyse behandelingen heb ik nodig?

Het ideaal aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van de te behandelen zone en de hoeveelheid overtollig vet. Gemiddeld heeft men twee à drie behandelingen per zone nodig. De wachttijd tussen de behandelingen bedraagt 90 dagen.

Je droomlichaam is slechts 1 telefoontje verwijderd: maak een afspraak voor cryolipolyse behandeling bij Instituut Sanas

Wil je de fitste versie van jezelf zijn zonder gezondheidsrisico’s te nemen? Dat kan perfect bij Instituut Sanas! Bij Sanas Skincare ben je hiervoor zeker aan het juiste adres. Sanne Vanhecke, het gezicht achter de praktijk, is gepassioneerd door de verschijning en de werking van het lichaam. Ze weet perfect hoe ze op de fysiologie van het lichaam moet inspelen om het gewenste resultaat te behalen.

Sanne weet niet alleen van aanpakken, ze heeft ook mooie kortingen in de aanbieding voor cliënten die het optimale resultaat wensen te behalen in meerdere sessies van cryolipolyse. Voor meer informatie over de prijzen kan je terecht op deze webpagina.

Klaar om komaf te maken met die hardnekkige vetophopingen? Maak vandaag nog je afspraak voor een cryolipolyse behandeling bij Instituut Sanas.

TBM: begeleid vermageren voor verbluffende resultaten

Naast de cryolipolyse behandeling biedt de Instituut Sanas ook TBM-pakketten aan. TBM staat voor Total Body Makeover, waarbij de cliënt op elk vlak persoonlijk wordt ondersteund in het afslankingsproces. 

In de TBM-pakketten ligt de focus niet alleen op vermageren, maar ook op zelfzorg en gezondheid. Zo zitten in de pakketten ook ontspannende procedures van vetcelvernietiging. Bovendien bevatten de pakketten ook voedingsbegeleiding en sportieve sessies (individueel en/of in groep) in een cabine waar je tot twee keer zoveel calorieën verbrandt dan normaal. 

Als kers op de taart worden drainagepakketten aangeboden die zorgen voor het efficiënt afvoeren van opgehoopte vetcellen en een collageen boost geven voor het verstrakken van de huid. Waar cryolipolyse de vetcellen doet bevriezen waardoor die cellen afsterven, helpen drainagebehandelingen vervolgens om de natuurlijke afvoer van de bevroren vetcellen te stimuleren. Hierdoor wordt het resultaat sneller zichtbaar. 

Om de geboekte resultaten te onderhouden en zo lang mogelijk van het effect van cryolipolyse te genieten, biedt Instituut Sanas persoonlijke begeleiding omtrent een gezonde levensstijl aan als onderdeel van het Total Body Make-overpakket. Door de totaalaanpak kan je genieten van langdurige, schitterende resultaten, en dit allemaal zonder verregaande, invasieve ingrepen!

Om succes van de behandelingen te garanderen boek je best eerst een gratis intakegesprek via deze link. We bekijken samen welk behandelingsplan het beste resultaat voor jouw lichaam en confidence kan opleveren.

Gratis intakegesprek

Laat je lichaam schitteren met Instituut Sanas. Sanne staat je graag bij tijdens je afslankparcours. Weet je helemaal niet waar te beginnen? Boek een gratis intakegesprek met Sanne: we bekijken graag samen waar jouw weight loss journey kan beginnen.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen vermageren

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here