Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Een cryolipolyse behandeling: jouw oplossing tegen hardnekkige vetcellen

Heb je het helemaal gehad met hardnekkige vetrolletjes die maar niet willen verdwijnen, hoe hard je ook sport en hoe gezond je ook eet? Dan is een cryolipolyse behandeling jouw redder in nood!

Cryolipolyse - wablief?

Om eerlijk te zijn klinkt cryolipolyse als iets uit een slechte sciencefictionfilm, waarbij planeet aarde gered moet worden van buitenaardse wezens. Maar wees gerust, dat is het helemaal niet – al zijn er toch enkele gelijkenissen. 

Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeling die komaf maakt met plaatselijke vetophopingen. Geen buitenaardse wezens dus, maar wel hardnekkige vetcellen die uit jouw lichaam verjaagd zullen worden.

Goodbye aan de behandelde vetcellen

Cryolipolyse, ook wel gekend onder de naam coolsculpting, is een nieuwe techniek die gebruikmaakt van gecontroleerde koeling om zo lokale vetophopingen aan te pakken. Met behulp van een apparaat zullen we het vet bevriezen in de te behandelen zone. 

Vetcellen kunnen nu eenmaal niet zo goed tegen deze (gecontroleerde) koude en zullen afsterven, schaakmat! Vervolgens zal het immuunsysteem deze afgebroken vetcellen uit het lichaam verwijderen. Et voila, bye bye vetcellen!

Ben jij klaar om komaf te maken met jouw vetrolletjes op een natuurlijke manier? Boek dan vandaag nog je afspraak bij Instituut Sanas en geniet binnenkort van een nieuwe jij!

Wat moet ik me voorstellen bij een cryolipolyse behandeling?

Eerst en vooral zal je samen met de specialist het te behandelen gebied bepalen tijdens een intakegesprek, vooraleer je met de behandeling start. De cryolipolyse behandeling zelf wordt uitgevoerd met behulp van een apparaat dat een vacuüm creëert. 

Dit apparaat zal dan de huid en de vetcellen opzuigen, vervolgens zal het de vetcellen geleidelijk aan afkoelen tot ze beschadigd raken. Hierbij worden de omliggende weefsels en organen niet aangetast.

De behandeling duurt ongeveer 35 tot 75 minuten (40 tot 60 min), afhankelijk van het te behandelen gebied.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen

Vet bevriezen, doet dat pijn?

Nee, echte pijn zal je niet ervaren. Wel kunnen cryolipolyse behandelingen de eerste minuten gek of koud aanvoelen. Maar dit gaat snel over. De meeste mensen die een cryolipolyse behandeling ondergaan, hebben er dus zeer weinig last van. ( verdoofd na een 10tal minuten)

Je zult zo weinig voelen dat je tijdens de behandeling op je gemak een boekje kunt lezen, mails kunt beantwoorden of zelfs een dutje kunt doen. Even ontspannen dus, terwijl je vetcellen afzien! 

Welke zones kunnen behandeld worden?

Een cryolipolyse behandeling kan toegepast worden op verschillende zones naar keuze. De buik, zijden en de rug, bh randen, dubbele kin, …  zijn plaatsen waar cryolipolyse het beste zal werken. Wil je graag specifieke plaatsen met overtollig vet, op je buik of benen, aanpakken? Dat is geen enkel probleem. Bovendien kan het ook toegepast worden op de dijen, billen of love handles. Eigenlijk is er dus geen enkele vetcel veilig voor cryolipolyse!

Vermageren door innovatieve behandelingen

Helaas helpt diëten en sporten niet altijd om bepaalde hardnekkige probleemzones aan te pakken. Gelukkig bestaan er vandaag enkele revolutionaire behandelingen die het lichaam kunnen helpen hardnekkige vetophopingen te verbranden

Het gaat hier niet om drastische ingrepen zoals liposuctie of andere vormen van plastische chirurgie: tegenwoordig kan je lokale vetophopingen op een niet-invasieve manier verwijderen. Geen herstelperiode, een behandeling van ongeveer zestig minuten én een aangenaam prijskaartje: zo makkelijk kan het dus zijn om overmatig vet weg te krijgen in probleemzones.

Wat na een cryolipolyse behandeling?

Na cryolipolyse behandelingen kan je gewoon verder met je normale activiteiten. Omdat het geen operatie is, is er dus ook geen herstelperiode! Dit in tegenstelling tot bij liposuctie, want hierbij heb je enkele weken nodig tot je lichaam helemaal hersteld zal zijn.

Welke resultaten mag ik verwachten?

Ongeacht welke zones behandeld worden – of het nu je buik is of je love handles zijn -, het gewenste resultaat zal even op zich laten wachten. Als je dus verwacht om de dag na je behandeling al grote veranderingen te zien, dan moet ik je teleurstellen. Het duurt twee maanden voordat de behandelde vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam afgevoerd worden. Dus is het ook even afwachten tot de resultaten zichtbaar zijn.

Volgens onderzoek, zal jer na een cryolipolyse behandeling een vetvermindering van ongeveer 20% na twee maanden tijd zijn en zelfs 25% na zes maanden tijd. Het is dus even wachten, maar hey, Rome is ook niet op een dag gebouwd en toch is het nu de mooiste stad van heel Europa.

Vind je deze percentages moeilijk om visueel voor te stellen? Hier vind je voor-en naresultaten van mensen die je voorgingen én die heel blij zijn met het bekomen resultaat.

Jij hebt invloed op het uiteindelijke resultaat

Een belangrijke sidenote: in de resultaten speelt je persoonlijke levensstijl een niet te verwaarlozen rol. Beweeg je voldoende en eet je gezond? Dan mag je zeker verwachten dat je enkele centimeters zal verliezen. Beweeg je echter weinig en is je eetpatroon eerder ongezond? Dan zal de behandeling minder effectief zijn.

Cryolipolyse is dus een doeltreffende behandeling, maar het is geen wondermiddel. Sport je niet en doe je geen moeite om gezond te eten, dan zal er weinig zichtbaar resultaat zijn. Ontbreekt het je aan motivatie? Geen nood: Sanne zal je met haar onverstoorde enthousiasme aansporen om écht alles te geven!

Werkt cryolipolyse echt?

Dan rest er nog nog de cruciale vraag: Cryolipolyse, werkt het echt? Ik zal je hoogstwaarschijnlijk gelukkig maken, want het antwoord is ja. Er bestaan al veel verschillende onderzoeken die aantonen dat cryolipolyse effectief vet vernietigt, zonder andere cellen te beschadigen.

Maar zoals eerder gezegd: cryolipolyse kan geen wonderen verrichten. Als jij besluit om elke dag ongezond te eten en je zetel niet uit te komen, dan zal cryolipolyse weinig effect hebben. Om een optimaal resultaat te bekomen is het belangrijk dat je een gezonde leefstijl onderhoudt en dus ook gezonde voeding nuttigt.

We kunnen vetcellen bevriezen maar niet tegenhouden dat vetcellen opnieuw gemaakt worden. Sporten hoeft niet een gezonde levensstijl wel.

Instituut Sanas Detox en Cellulite

Afslanken op natuurlijke wijze dankzij Instituut Sanas

Bij Instituut Sanas kan je terecht voor cryolipolyse behandelingen, Sanne zal je met plezier ontvangen. Daarnaast bieden wij ook formules aan voor afslanking die het nog makkelijker maken om een gezonde levensstijl te onderhouden in combinatie met cryolipolyse. 

Klaar om voor eens en altijd afscheid te nemen van je overtollige vet? Maak dan nu je afspraak bij Instituut Sanas en dan verwelkom ik je graag binnenkort!

Je huid verstrakken en cellulite verminderen? Boek een vrijblijvend intake gesprek bij Instituut Sanas nabij Brugge!

Gratis intakegesprek

Weet je niet goed waar te beginnen of welke behandeling je graag zou willen uitproberen? Boek vandaag nog een gratis intakegesprek bij Instituut Sanas. We kijken samen hoe we je op weg naar je dreambody kunnen helpen.

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here