Massages

Spierpijn en Anti-stressmassage

Deze massage heeft als doel de spanning in de spieren te verminderen. Met trage, harde en diepe knedende bewegingen vermindert de verzuring van spieren. De verzuring heeft zich verzameld in en rond de spieren door al het harde werk en stress. Bij mij kunt u terecht voor klachten zoals pijnlijke nek, rugpijn, schouderpijn, spanningshoofdpijn of verzurging van spieren. Bij een intensere pijn gebruik ik de massage apparaat Professional 3D. Een professioneel massage apparaat die beschikt over 2 standen voor een krachtige massage van het lichaam. Deze grootvlakvibrator geeft een zeer effectieve 3 dimensionale vibratie en bereikt door de anatomische vorm makkelijk moeilijk te benaderen plekken op het lichaam.
Als je een harde trainer bent, een fans van sport. Kunnen we via een intake bespreken wat uw lichaam te kort komt van Vitaminen en/of mineralen. Om op een natuurlijke manier een optimaal resultaat te bereiken in de fitness!

  • Solgar Ultimate Bone Support wordt gebruikt voor het in stand houden van sterke botten (Vitamine D-3, K-2, calcium, magnesium, mangaan en zink).
  • Solgar Amino 75™ wordt vaak gebruikt door sporters als aanvulling op de voeding. Het bevat per capsule 75 mg van acht essentiële aminozuren in vrije vorm
  • Solgar Man Multiple is een breed samengesteld multi-vitaminen/mineralenpreparaat; speciaal voor mannen.
  • Solgar VM-Prime® for Women is een uitgebreid multi-vitaminen/mineralencomplex voor vrouwen, met onder andere voedingsstoffen die bijdragen aan een goede botdichtheid (calcium, magnesium, borium, vitamine D, vitamine K-2).
  • Solgar Formula VM Prime™ is specifiek samengesteld voor senioren met weinig lichamelijke activiteit, is relatief rijk aan anti-oxidanten (vitamine C, vitamine E, selenium, zink) en is goed voor het geheugen en de concentratie (foliumzuur en vitamine B-12).
  • Bij alle voedingssupplementen wordt altijd een omschrijving, indicatie, beschrijving en allergieën meegegeven.