Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info

Vermageren met Instituut Sanas: doelgerichte begeleiding van A tot Z

Geef toe, iedereen droomt van een fit, slank lichaam. Gezond en zelfzeker door het leven gaan, wie zou dat nu niet willen? Vaak weet men echter niet van aanpakken: zomaar drastisch minder calorieën consumeren of doelloos uren in de gym spenderen zonder een goed doordacht plan van aanpak om te vermageren leidt niet tot het gewenste resultaat waardoor de motivatie vlug verdwijnt. 

Verwezenlijk duurzame resultaten met Sanne

Het kan ook anders: bij Instituut Sanas kom je in de schoonheid- en afslankingswereld terecht. Voor Sanne, het gezicht achter Instituut, kent afslanking geen geheimen meer. In haar aanpak houdt ze rekening met de werking van het lichaam

Het afslankingsplan wordt doordacht opgesteld op maat van jouw voorkeuren en fysieke eigenschappen. Zo houdt Sanne rekening met de fysiologie van je lichaam en weet ze de natuurlijke vetverbrandingsprocessen krachtig te stimuleren. Een goed werkende stofwisseling, lymfedrainage en je metabolisme zijn de belangrijkste elementen die prachtige resultaten in de hand werken. Kennis van de natuurlijke stofwisselingsprocessen en de werking van het lichaam is daarom cruciaal om doeltreffend aan de slag te gaan met afslankbehandelingen.

Gelukkig weet Sanne alles van de bouw en de werking van het lichaam: ze is dé companion die je nodig hebt voor een succesvolle weight loss journey. Met haar onverstoorbare enthousiasme loodst ze jou door de zwaarste mentale en fysieke beproevingen heen. De focus ligt niet per se op snel vermageren, wel op gezond vermageren. Eén ding is zeker, met Sanne verwezenlijk je duurzaam gewichtsverlies. Geen jojo-effect, wel een blijvend lager gewicht.

Klaar om voor eens en voor altijd komaf te maken met ongewenst vet? Maak een afspraak of neem contact op met Sanne en geniet van een gezond lichaam zonder dieet.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen

Vermageren door gezonde levensstijl: enkele tips

Gezonde recepten, gezond gewicht

Dit weet je zelf ook al: snelle koolhydraten inruilen voor gezonde tussendoortjes en meer bewegen zijn de twee bekendste tips voor wie snel vermageren wil. 

Let op, gezonde voeding wilt niet zeggen dat je per se voor een caloriearm dieet moet kiezen. Mensen denken vaak dat ze weinig moeten eten om te vermageren, maar niets is minder waar. 

Wees niet te streng voor jezelf en sla geen maaltijden over: een drastische vermindering aan calorieën zal door je lichaam geïnterpreteerd worden als een signaal om energie te besparen. Doordat er te weinig brandstof binnenkomt, zal je lichaam het verbruik van energie proberen te beperken, het gaat als het ware in een soort ‘spaarstand’. 

Uit onderzoek blijkt dat het gevolg van dergelijk scenario het jojo-effect is: je metabolisme vertraagt waardoor je juist meer vet zal opslaan. Uiteindelijk kan het lichaam zelfs spierweefsel beginnen verbranden om toch ergens energie uit te kunnen putten.

Vermageren met sport en beweging

Daarnaast is beweging en gaan sporten natuurlijk ook belangrijk. Uiteraard moet je hier op eigen tempo aan beginnen zodat het gewichtsverlies geen nadelige gevolgen voor de gezondheid met zich mee brengt. 

Bovendien is bewegen niet alleen goed voor je lichaam, ook op je mentale gezondheid heeft sporten en bewegen een goede invloed. Zo zal je je niet alleen beter voelen omdat je gaat afvallen, maar ook omdat je gewoon écht fitter bent, zowel mentaal als fysiek.

Drink voldoende water en stay hydrated

Frisdrank en sappen inruilen voor plat of bruisend water zal een positief effect hebben op de fitheid van jouw lichaam. Water bevat namelijk bijna geen calorieën, terwijl andere gekoelde dranken vandaag de dag echte suikerbommen zijn. 

Daarnaast is voldoende hydrateren enorm belangrijk voor je gezondheid. Je lichaam bestaat  grotendeels uit water, waardoor veel lichaamsprocessen vocht nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Ook helpt water je huid zuiver te houden. Water drinken heeft dus alleen maar voordelen!

Hoewel afslankbehandelingen bijna voor iedereen een positief effect zullen hebben, worden de mooiste resultaten bereikt door de meest geëngageerde mensen. Instituut Sanas kan je absoluut op weg helpen naar je droomlichaam, maar inzet en een gezonde levensstijl mogen zeker niet ontbreken. Heb je voldoende motivatie en wil je zelf ook graag fitter door het leven gaan, dan kunnen we samen schitterende resultaten bereiken!

Slaap voldoende

Wil je op een gezonde manier gewicht verliezen, dan is een goede nachtrust ook een prioriteit. Mensen die te weinig slapen hebben namelijk meer kans om te verzwaren en hebben vaker last van een onverzadigd gevoel. Door gebrek aan slaap heb je ook vaker grote honger.

Gezond vermageren door helpende behandelingen

Hoewel een gezonde levensstijl noodzakelijk is om af te slanken, is dit vaak niet voldoende om een droomlichaam te bereiken. Ook andere factoren zoals hormonen, genen en chemische processen die in je lichaam gebeuren tijdens voedselvertering spelen een grote rol en kunnen het vermageringsproces verstoren. 

Daarnaast zijn er bepaalde plekken in het lichaam waar meer vet opgeslagen wordt die je achteraf veel moeilijker weg krijgt, zelfs als je praktisch geen koolhydraten eet en regelmatig een bezoekje aan de gym brengt.

Niet-invasieve behandelingen met het oog op vermageren

Gelukkig kan je dit vandaag allemaal op een gezonde manier behelpen. Er bestaan talrijke behandelingen die overtollig vet kunnen aanpakken wanneer gezonde voeding en beweging niet voldoende effect bieden. 

En nee, daarvoor moet je niet per se onder het mes gaan: Instituut Sanas biedt verschillende niet-invasieve behandelingen met weinig tot geen bijwerkingen waarmee de weg naar je droomlichaam een stuk makkelijker wordt. 

Sanne Vanhecke, het gezicht achter het instituut, is gepassioneerd door de verschijning en de werking van het lichaam. Ze weet perfect hoe ze op de bouw en werking van het lichaam moet inspelen om het gewenste resultaat te behalen.

Benieuwd naar onze behandelingen die je kunnen helpen gezond te vermageren? Een strakker lichaam krijgen is zeker mogelijk met Instituut Sanas! Ontdek hieronder welke middelen wij kunnen inzetten om jou van je overtollig vet af te helpen. Welke behandeling je precies nodig hebt, hangt af van hoe jouw lichaam eruit ziet en wat je huidige levensstijl is.

Klaar om voor eens en voor altijd komaf te maken met ongewenst vet? Maak een afspraak of neem contact op met Sanne en geniet van een gezond lichaam zonder dieet.

Cryolipolyse: hét alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse is een goed alternatief voor liposuctie. Cryolipolyse is namelijk een non-invasieve behandeling waarmee je even doeltreffend overtollige vetcellen kan aanpakken

Het cryosysteem zorgt voor een gecontroleerde koeling van plaatselijk vet, waardoor de overtollige vetcellen bevriezen. Hierna zal het lichaam via natuurlijke processen de bevroren vetcellen verwijderen. Deze natuurlijke stofwisselingsprocessen kunnen gestimuleerd worden met doelgerichte behandelingen. Denk daarbij aan lymfedrainage en het stimuleren van je metabolisme.

Sanne, het gezicht achter het instituut, is dé expert in de werking en bouw van het lichaam. De stimulatie van het metabolisme heeft enorm veel effect en kan zeker helpen om een prachtig resultaat te bereiken. Eens je vetcellen uit je lichaam gefilterd zijn, zijn ze voorgoed verdwenen. Vaarwel overtollig vet!

Benieuwd naar hoe Instituut Sanas je op weg kan helpen naar je droomlichaam? Boek een gratis intakegesprek zodat we samen een behandelplan op maat kunnen opstellen!

Het is wetenschappelijk bewezen dat cryolipolyse zowel erg doeltreffend is alsook veilig en efficiënt. Bovendien heb je na de behandeling geen herstelperiode nodig. Er wordt ook geen kunstmatige verdoving gebruikt, de behandeling is niet pijnlijk en eventuele onbeduidende bijwerkingen hebben totaal geen invloed op je dagelijkse leven. 

Instituut Sanas heeft ook mooie kortingen in de aanbieding voor cliënten die het optimale resultaat wensen te behalen in meerdere sessies van cryolipolyse. Voor meer informatie over het kostenpakket kan je terecht op deze webpagina.

Opvallend vermageren zonder dat je onder het mes moet? Dat doe je met cryolipolyse! Ontdek alles over de behandeling op onze pagina over cryolipolyse of boek je afspraak voor een behandeling bij Instituut Sanas.

Verwezenlijk huidverstrakking

Zeg vaarwel tegen cellulitis en loshangende huid met de huidverstrakkende behandelingen van Instituut Sanas. Deze huidverstrakkende behandelingen zorgen niet alleen voor een vermindering van cellulitis, maar ook voor detox en afslanking. Drie vliegen in één klap! 

Instituut Sanas laat jou graag genieten van onze actie: bij het boeken van een pakket van zes bioslimming behandelingen krijg je de bioslimming van de armen gratis erbij.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen

TBM: total body make-over voor de die hards

Daarnaast biedt Instituut Sanas ook TBM-pakketten aan. TBM staat voor Total Body Makeover, waarbij de cliënt op elk vlak wordt ondersteund in het proces van afslanking. 

Zo wordt er voor een perfecte combinatie gezorgd tussen ontspannende procedures van vetcelvernietiging, ondersteuning van je gezondheid met voedingsbegeleiding en sportieve individuele- en/of groepslessen in een warmtecabine waar je maar liefst dubbel zoveel calorieën verbrandt.

Vetcelvernietiging, afvalstoffen efficiënt afvoeren en huidverstrakking

Total Body Makeover is de meest efficiënte techniek om doelgericht overmatige vetophopingen weg te werken. Zo wordt de afvoer van de vetcellen die tijdens de cryolipolyse werden bevroren vergemakkelijkt via drainagepakketten. Combineer deze technieken met natuurlijke, gepersonaliseerde vegan supplementen en de juiste producten voor sneller zichtbare resultaten.

Op basis van een intakegesprek en een analyse van jouw specifieke situatie bepaal ik wat voor jou nodig is. Bovendien help ik jou om je lichaam beter te leren kennen via een persoonlijk dagboek. Zo krijg je voeling met je eigen lichaam en leer je beter aanvoelen wat je nodig hebt

Geniet van langdurige resultaten

Om de geboekte resultaten te onderhouden en zo lang mogelijk van het effect van cryolipolyse te genieten, biedt Instituut Sanas persoonlijke begeleiding omtrent een gezonde levensstijl aan als onderdeel van het Total Body Makeoverpakket. Door de totaalaanpak kan je genieten van langdurige, schitterende resultaten, en dit allemaal zonder verregaande of invasieve ingrepen!

Als kers op de taart worden drainage pakketten aangeboden die zorgen voor het efficiënt afvoeren van opgehoopte vetcellen en een collageenboost voor het verstrakken van de huid. Resultaat? Een prachtig, fit lichaam en een pak meer zelfvertrouwen.

Interesse in zo’n TBM? Maak dan vandaag nog je afspraak bij Instituut Sanas en ga samen met Sanne op weg richting een strak lichaam. Wil je wat meer informatie over deze behandeling? Neem gerust contact met me op!

Vermageren bij Instituut Sanas: onze filosofie

De weg naar je droomlichaam is niet altijd makkelijk. Doe je het op eigen houtje, dan komen er vaak moeilijke momenten bij kijken. Instituut Sanas wil je graag helpen de beste versie van jezelf te zijn. We kijken vooral naar hoe jij je in je vel wil voelen en wat jouw doelen zijn. 

Voor ons is het belangrijk dat jij tevreden bent over het resultaat. Daarom maken we absoluut geen valse beloftes: dankzij kennis van anatomie en fysiologie gecombineerd met medische achtergrond kunnen we bepalen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. De mogelijke resultaten worden op voorhand grondig besproken. Past een bepaalde behandeling niet bij een traject dat je wilt afleggen, dan kijken we samen voor een andere optie.  

Bij Instituut Sanas zijn we ook graag transparant. Je kan onze prijzen op de website vinden, samen met de voor-en-na foto’s van onze behandelingen. De resultaten spreken voor zich, en dit merken we ook aan de feedback die we regelmatig krijgen.

Gratis intakegesprek

Weet je niet goed waar te beginnen of welke behandeling je graag zou willen uitproberen? Boek vandaag nog een gratis intakegesprek bij Instituut Sanas. We kijken samen hoe we je op weg naar je dreambody kunnen helpen.

Kan ik je helpen?

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer informatie mijn diensten? Ik help je graag! Neem eenvoudig contact op via het formulier of contacteer mij gerust op 0492076963. 

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here