Hier komt een promotie actie in te staan nu voor slechts € 665. Meer info
Even genieten

Wellness basis

Geniet van een moment van totale ontspanning. De wellness kan u privaat huren en heerlijk relaxen en u laten verwennen door de hamam, infrarood, jacuzzi en een zwembad verwarmd aan 38 graden.

  • Privé 2 uur € 160
  • Privé 3 uur € 220
Instituut Sanas Massage

Wellness arrangementen

Simpel genieten

Leg jezelf in de watten met een dagje sauna en wellness en geniet van een ontspannende massage of gelaatsverzorging

DUUR: 2,5 uur

INBEGREPEN:

PRIJS: €330

In de bubbels

Geniet gedurende uw wellness moment van een heerlijke cava en vers fruit en laat u daarna verwennen met een massage of gelaatsverzorging

DUUR: 3 uur

INBEGREPEN:

PRIJS: €380

Luxe verwennerij

Verwennerij van net dat beetje meer… heerlijk met 2 vertoeven in een warme, ontspannende wellness met een lichaams- en gelaatsverzorging. Wij maken uw wellness moment compleet met bubbels, tapas of kaasschotel en een verwenpakket.

DUUR: 4 uur

INBEGREPEN:

PRIJS: €400

*Uw reservatie is slechts definitief na persoonlijke bevesting van Instituut Sanas of Aijo Wellness. Bij elke afspraak vragen wij een voorschot van 50% die dient betaald te worden voor een te maken afspraak. Indien u de annulering niet 48 uur op voorhand heeft gemeld of het niet komen opdagen van uw geplande afspraak, zullen wij genoodzaakt zijn het voorschot van 50% van het gereserveerde bedrag bij u op te eisen.

Indien u een reservatie maakt bij Instiuut Sanas of Aijo wellness verklaart u zich akkoord met onze huis- en reserveringsregels.

Heb je nog vragen?

Vragen omtrent onze wellness formules? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Contacteer dan mij vrijblijvend voor vraag en antwoord.

Groetjes, 
Sanne! 

Contacteer mij

Vul het formulier in voor meer informatie.

Boek vandaag nog je wellnessmoment!

Instituut Sanas is jouw huidspecialist. Met mijn jarenlange ervaring  in huidverbetering help ik je graag met het behalen naar jouw gewenst resultaat.

Add Your Heading Text Here